De op een miniserver gebaseerde Domotica van Loxone transformeert uw huis op alle mogelijke manieren in een moderne intelligente woning, gaande van de eenvoudige regeling van uw jaloezie tot de intelligente bediening van de afzonderlijke vertrekken of de alarminstallatie. Laat uw fantasie de vrije loop en bestel uw miniserver bij signum-domotica

Wat zijn de eigenschappen van een Loxone miniserver

  • Alles besturen en regelen – alles realiseren
  • Verwarming, zonwering & screens, muziek (Multiroom & Home Cinema), intercom, alarminstallatie, bediening van op afstand, visualisering, schakelklokken en zo veel meer.
  • Bediening via uw smartphone of tabletKlassieke knoppen/schakelaars naar keuze, KNX®-toetsen en sensors, via pc/touchscreen, via webinterface, van op afstand, via iPad®/ iPhone®/ smartphone, softwareverbinding en veel meer.
  • Een interessante prijs. Geen extra servers, geen extra componenten, geen softwarelicenties
  • Uiterst eenvoudige bediening en uitvoeringIn slechts enkele minuten de volledige besturing van uw huis op uw smartphone. De jaloezie en het licht wordt in een mum van tijd geconfigureerd. Er is geen sprake van ingewikkelde inbedrijfstellingen. Dankzij de configuratiesoftware en architectuur.

Bediening loxone

De Loxone miniserver uitbreiden

De miniserver is uit te breiden met verschillende IO kaarten. Men noemt dat extensions. Bijna voor elke soort van communicatie is seperate een extensions toe te voegen. Extensions zoals modbus, Enceon, RS485, RS232, dimmer etc. Afhankelijk van de belasting kunnen er tot maximaal 32 extensions achter een miniserver.

 Topologie loxone extensions