Loxone

 

loxone_logo

 

LOXONE DOMOTICA EENVOUDIGER KAN BIJNA NIET!

Wilt u elke omvormer compleet in beeld krijgen? “Eenvoudig te bedienen”, “modern” en “betaalbaar” zijn de eigenschappen van Loxone. In ons toepassingsgebied wordt Loxone zwaar op de proef gesteld en zelfs dan ondervinden Loxone producten geen enkele problemen. Betreft snelheid, geheugen functionaliteit doet het ons nog steeds verbazen. Betrouwbaar en nauwkeurigheid is een must in ons vakgebied. Wij zijn zeer tevreden over de producten.

De op een miniserver gebaseerde Domotica van Loxone transformeert uw huis op alle mogelijke manieren in een moderne intelligente woning, gaande van de eenvoudige regeling van uw jaloezie tot de intelligente bediening van de afzonderlijke vertrekken of de alarminstallatie. Laat uw fantasie de vrije loop.

Silverpartner

Signum meet en regeltechniek mag zich een SILVERPARTNER noemen op het gebied van Loxone domotica. De combinatie Loxone en KNX waar wij eveneens gecertificeerd voor zijn sluit hierop perfect aan.

Loxone domotica kopen

Voor het bestellen van Loxone producten: Koop hier uw Loxone miniserver 
Loxone goedkoop bestellen eenvoudiger kan bijna niet. Meer techniek voor minder geld

Wat zijn de eigenschappen van een Loxone miniserver

Alles besturen en regelen – alles realiseren

Verwarming, zonwering & screensmuziek (Multiroom & Home Cinema), intercom, alarminstallatie, bediening van op afstand, visualisering, schakelklokken en zo veel meer. Alles is mogelijk.


Bediening via uw smartphone of tablet

Klassieke knoppen/schakelaars naar keuze, KNX®-toetsen en sensors, via pc/touchscreen, via webinterface, van op afstand, via iPad®/ iPhone®/ smartphone, softwareverbinding en veel meer.


Aan een interessante prijs

Geen extra servers, geen extra componenten, geen softwarelicenties – € 498,- in de Loxone-miniserver investeren en klaar is kees.


Uiterst eenvoudige bediening en uitvoering

In slechts enkele minuten de volledige besturing van uw huis op uw smartphone. De jaloezie en het licht wordt in een mum van tijd geconfigureerd. Er is geen sprake van ingewikkelde inbedrijfstellingen. Dankzij de configuratiesoftware en architectuur.


 Bediening loxone

De Loxone miniserver uitbreiden

De miniserver is uit te breiden met verschillende IO kaarten. Men noemt dat extensions. Bijna voor elke soort van communicatie is seperate een extensions toe te voegen. Extensions zoals modbus, Enceon, RS485, RS232, dimmer etc. Afhankelijk van de belasting kunnen er tot maximaal 32 extensions achter een miniserver.

Overzicht van onze Domotica producten voor meer mogelijkheden en comfort tussen uw eigen vier muren:

Topologie loxone extensions