Nieuws

 

Nieuws 15-11-2014 IN OPDRACHT VAN DE UNIVERSITEIT TWENTE wordt in de eerste helft van 2014 in het gebouw Meander energiebesparingen  gerealiseerd. Hiervoor zal gebruik worden gemaakt van de moderne, flexibele en toekomstvaste slimme oplossing, die uitstekend kan worden toegepast voor energiebesparingen in gebouwen.

Met de Loxone Smart Home kunt u op één plek eenvoudig verschillende elektrischeMeander systemen bedienen. De combinatie met de loxone miniserver en verschillende installaties maakt het geheel zeer uniek. Zo kunnen er vanuit het bestaande gebouwbeheersysteem sturingen gedaan worden voor het aan- en uitschakelen van bijvoorbeeld de verlichting en klimaat. Door maximaal gebruik te maken van de mogelijkheden van alle systemen ontstaat een oplossing die voor de opdrachtgever veel bepsaringen biedt en eenvoudig is in gebruik.

Signum meet en regeltechniek verzorgt de regeltechnische installatie.

 

 

Nieuws 30-12-2012 EINDELIJK EEN EENVOUDIGE OPLOSSING VOOR DE GEBRUIKER.Een HVAC installatie bedienen is vaak te complex voor de eindgebruiker. Een miniserver  van Loxone bied hiervoor de oplossing. Een gebouw beheer pc of bedieningstableau gericht op de gebruiker. Eenvoudig te koppelen op systemen zoals Siemens PX, Siemens synco, Priva of DEOS. Je wilt als gebruiker van een installatie toch alleen het nodige bedienen en informatie aflezen die van toepassing zijn!

Enkele toepassingen :

De miniserver beschikt over talrijke interfaces om apparatuur via smartphones, EIB, webservices… te besturen. Bovendien kan de miniserver LAN-bevelen, e-mails, telefonische oproepen en zo veel meer uitsturen. Dankzij de LAN-interface kunt u in het netwerk talrijke LAN-geschikte apparaten besturen en bevelen zenden en ontvangen. Of er nu gewerkt wordt met een pc, mediaserver, AV-receiver; bijna ieder apparaat, dat over een LAN-interface beschikt kan ook via de miniserver bestuurd worden! 

Uiteraard hebben wij dit zelfs uitgetest. Lees meer …..

 

 

Nieuws 01-09-2012    Signum Meet-en regeltechniek staat op 11,12 en 13 september op de beurs in Hardenberg. Sinds kort zijn wij partner van DEOS regeltechniek. Wij willen u graag te woord staan over tal van mogelijkheden, assortiment en de kostenbesparingen in vergelijking met andere fabrikaten.

 

Nieuws 30-08-2012    Signum Meet-en regeltechniek, een systeem te ontwikkelen  om alleen de informatie uit een gebouwbeheersysteem weer te geven die van toepassing is voor de gebruiker..Toepassingsgebieden  hiervoor zijn onbegrensd. Geen dure GBS systemen meer of koppelingen ( scada systemen)  tussen verschillende fabrikaten. Huidige systemen zijn duur en beperkt.  Denk aan regelinstallaties, monitoring, toegangscontrole of camerabewaking in 1 simpele pakket. Een basispakket waarbij men zelf de vormgeving kan ontwerpen en de instellingen kunt wijzigen. Wereldwijd, via telefoon, ipad, computer of televisie kunt bekijken tegen betaalbare prijzen .

 

Nieuws 1-05-2012    Signum Meet-en regeltechniek is sinds mei 2012 partner van DEOS .