Ons Team

 

Maak kennis met ons team

Onze professionals staan dagelijks voor je klaar om de meest creatieve, gebruiksvriendelijke en succesvolle oplossingen te creëren. Naast dit vaste team werken we met een professioneel netwerk, zodat we altijd een passende oplossing bieden.

 

Oktay

Sandro

kalip-oktay

download

Oprichter Oprichter

Oktay is oprichter van Signum Meet- en Regeltechniek. Naast het leiden van zijn onderneming houdt Oktay zich bezig met organisatie. Hij verzorgd uw project/advies/kennis van A tot Z en zorgt er voor dat de wens van de klant en de regeltechniek volledig op elkaar afgestemd zijn.

Sandro is medeoprichter van Signum Meet- en Regeltechniek. Hij werkt als programmeur binnen ons team en is verantwoordelijk voor het aansturen van de medewerkers. Hij onderhoudt op persoonlijke wijze het klantencontact en benadert nieuwe klanten enthousiast.

Albert

Hiltjo

Allround
Allround

Albert is gespecialiseerd in het programmeren van Priva en Webeasy systemen. Daarnaast houdt hij zich bezig met het adviseren van klanten en coördineert hij diverse projecten. Albert is een allround pilaar voor het bedrijf.

Hiltjo is gespecialiseerd in het programmeren van Priva systemen. Daarnaast houdt hij zich bezig met onderhoud van de systemen.

Bernice

Monique

BTH salarissen

Administratie
Administratie

Bernice wordt ingehuurd en verzorgd de salarisadministratie voor Signum, daarnaast is zij administratief adviseur.

Monique is administratief medewerkster. Zij is verantwoordelijk voor de algemene zaken en administratieve werkzaamheden van Signum.

Hubert

 

Hubert wordt ingehuurd en verricht werkzaamheden o.a. als coördinator voor Signum regeltechniek. Daarnaast is hij juridisch adviseur.