Compri HX, een slimme oplossing voor efficiënt gebouwbeheerpriva_logo

De Priva Compri HX is een hypermoderne, vrij programmeerbare regelcomputer
voor gebouwautomatisering, procesbesturing en telemetrie.

Maatwerk voor elke installatie

Dankzij zijn modulaire opbouw is de Compri HX perfect af te stemmen op iedere installatie. Bovendien kan het systeem in een later stadium gemakkelijk worden uitgebreid. De ingang- en uitgangsmodulen (I/O-modulen) van de Compri HX zijn universeel en multifunctioneel, waardoor aansluitingen optimaal kunnen worden benut. Via de bijbehorende bedien-unit zijn alle instellingen te bekijken en te wijzigen.

priva_combri_hx

Priva Compri HX

Betrouwbaar en veilig

De hoge verwerkingssnelheid, het ruime geheugen en de vele ingebouwde veiligheidsvoorzieningen van de Compri HX waarborgen de betrouwbaarheid en continuïteit van het Priva gebouwbeheersysteem. Via geïntegreerde interventieschakelaars kan op elk gewenst moment worden ingegrepen in de automatische besturing.

Overzichtelijk assortiment

Een Compri HX is opgebouwd uit de volgende modulen:

  • Basismodule
  • Ingangs- en uitgangsmodulen (I/O-modulen)
  • Bediening

Deze modulen vormen een overzichtelijk assortiment, waarmee het mogelijk is regelcomputers samen te stellen met nul tot honderden in- en uitgangen. Wanneer alle ruimte van een Compri HX is benut, zodat verdere uitbreiding met modulen niet meer mogelijk is, dan is het gebouwbeheersysteem eenvoudig uit te bouwen met een volgende Compri HX. De regelcomputers zijn via diverse (netwerk)verbindingen te koppelen.

Alle modulen zijn eenvoudig op een DIN-rail te klikken. Door de modulen tegen elkaar te schuiven worden de benodigde onderlinge verbindingen gemaakt.

 

priva_io_modules priva_bediening
I/O modules Bediening

Priva Blue ID, Intuïtieve bediening voor elk type gebruiker

Vanaf nu hebt u geen modem- of VPN-verbinding meer nodig voor het op afstand bedienen, beheren en onderhouden van uw Priva Blue ID gebouwbeheersysteem en hoeft uw installateur ook niet voor elke aanpassing of elk probleem in het systeem langs te komen. Priva Blue ID biedt u nu de mogelijkheid om het systeem op afstand te laten beheren, via de Cloud-oplossingen van Microsoft Azure.

priva_blue_id_bediening

Priva Blue ID bediening

 

Priva productoverzicht
priva_overzicht