Siemens Px

 

Signum Meet- en regeltechniek kan u ook ontzorgen met projecten wanneer u Siemens regelapparatuur wilt toepassen. Wij hebben ervaring met Siemens PX, Desigo Insight en Synco regelapparatuur.

diversen siemens

DDC siemens regelsystemen overzicht

Siemens Desigo™ PX

Siemens PX de regelsysteem voor een totaal oplossing voor gebouwautomatisering. Regeltechniek, Siemens PX wordt toegepast voor de klimaatregeling zoals het besturen en controle van verwarming, ventilatie, airconditioning en andere gebouwgebonden installaties. Toepassingsgebieden zijn vooral complexe klimaatinstallaties en waarbij het klimaat van groot belang is. Denk vooral aan ziekenhuizen, laboratoriums, cleanrooms of processen ten behoeve van producten. Siemens PX blinkt uit door de unieke schaalbaarheid van vrij programmeerbare automatiseringsstations, een breed aanbod van bedieningsapparatuur en de openheid van het systeem. Het onderscheid zich van andere fabrikanten door zijn kracht aan stabiliteit, vernieuwingen en blijvende ontwikkelingen. De standaard bibliotheek is uitgekristalliseerd en werkt ten alle tijde. Siemens investeert een percentage van de omzet in het ontwikkelen van nieuwe en verbeterde producten.

desigo insight

Voorbeelden Desigo insight

Siemens Desigo™ TX-I/O

Siemens PX wordt gekoppeld met de innovatieve, compacte serie Desigo™ TX-I/O-modules en is gebaseerd op jarenlange ervaring en geavanceerde technologie en voldoet daarmee perfect aan de hedendaagse eisen van gebouwautomatisering. De producten zorgen voor veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid, van planning en projectrealisatie tot bediening en onderhoud.

 

Siemens PX txio

TX-I/O-modules zijn compatibel met bestaande en nieuwe gebouwautomatiseringssystemen van Siemens PX. Ze zijn probleemloos in dezelfde installatie te combineren met de beproefde PTM-modules. De investeringen van de klant zijn hiermee uitstekend beschermd

 

De Desigo™

 

Siemens PX communicatie protocollen.

 

Communicatie protocollen siemens

Niet alleen sterk in het besturen maar ook in het communiceren van onderstaande protocollen:

  • Siemens PX –> BACnet
  • Siemens PX –> LonMarx
  • Siemens PX –> Echelon
  • Siemens PX –> OPC
  • Siemens PX –> KNX
  • Siemens PX –> M-bus

 

 

Zie voor meer informatiehttp://www.siemens.nl/