Siemens Synco

 

Siemens Synco HVAC-standaardregelingen

De Siemens Synco systemen die Signum meet en regeltechniek toepast is een perfecte regelaar voor organisatie zoals scholen, winkelcentra’s of kantoorpanden. Siemens Synco is eenvoudig te programmeren door enkel de juiste applicatie te selecteren. De vooraf geconfigureerde menu’s zijn zodanig uitgetest dat het voor iedereen gemakkelijk wordt om een dergelijk regelinstallatie werkend te krijgen. Siemens Synco de regelaar voor een perfecte klimaat en zich vooral in de prijs onderscheid.
 
syncosummary1foto2_1345647

Synco™ 700

Het programmeren van Siemens Synco.

Siemens Synco is zeer eenvoudig te programmeren. Dit kan lokaal op de Siemens Synco regelaar of via een computer geïnstalleerd  met de software ACS.  Met de vooraf ingestelde applicatie worden verschillende regelkringen eenvoudig en snel gemaakt. Een uitgebreide bibliotheek die compleet functioneert kun je elke type regelinstallatie configureren. Het langslopen van de parameters is vaak al voldoende om een regelinstallatie werkend te zien functioneren. Uitzonderlijke meet en regel schakelingen kunnen met speciale Synco modulen vrij geprogrammeerd worden.

 

Voor welke installaties is de Siemens Synco regelaar geschikt?

De Siemens Synco is geschikt voor :

Ventilatie- en luchtbehandelingsinstallaties
Koudeopwekking
Warmteopwekking
Verwarmings-of koude voorregelingen
Radiatorgroepen
Vloerverwarming
Stadsverwarmingaansluiting
Boilerregeling
Koelplafonds
Fancoil units toepassingen

 

Siemens Synco overzicht

Topologie siemens synco

 

Webserver gebouwbeheersysteem

Gebouwbeheersystemen zijn nodig indien een regelinstallatie te complex of te groot is. Met een gebouwbeheersysteem kun je een regelinstallatie in diverse overzichten visualiseren. In een oogopslag wordt dan duidelijk hoe de status van je regelinstallatie is. Dit zou eventueel ook kunnen met de standaard uitleesapparaat maar dan is enige kennis van regeltechniek een must. Voor gebruikers is het gebruiksvriendelijker via een gebouwbeheersysteem zijn installatie te bedienen. Om een regelkring te visualiseren wordt een webserver OZW7772 toegepast. Deze herkent de aangesloten Siemens regelaars automatisch en met enkele eenvoudige stappen genereert de webserver de bedienbeelden.WebServer OZW772