Siemens veldapparatuur

 

logo siemens

Siemens veldapparatuur kan Signum Meet en regeltechniek voor u leveren. Siemens veldapparatuur heeft een breed assortiment zoals Siemens temperatuuropnemers, Siemens vochtopnemers, Siemens luchtkwaliteitsopnemers, Siemens vorstthermostaten, Siemens mengkranen, Siemens servomotoren voor luchtkleppen, Siemens servomotoren voor regelafsluiters en veldapparatuur voor de naregelingen voor een zeer scherpe prijs leveren.
 

Levertijd van de Siemens veldapparatuur

Levertijd van veldapparatuur indien voorradig is 2-4 werkdagen
 

Siemens veldapparatuur temperatuuropnemers

De Siemens temperatuuropnemers kunnen wij leveren in PT100, NI1000 of 0-10V uitvoering, de Siemens veldapparatuur vocht- en luchtkwaliteitsopnemers zijn leverbaar in de 0-10V uitvoering. Vormgeving straalt kwaliteit en professionaliteit uit. Daarbij investeert Siemens een percentage van haar omzet in nieuwe producten, het gemak van installeren en aansluiten van veldapparatuur. 
Uit onze eigen ervaring met temperatuur- en vochtopnemers van Siemens veldapparatuur waar zeer hoge eisen wordt gesteld op de nauwkeurigheid is zeer goed.

siemens_QAA2012 ruimteopnemer       Siemens vochtopnemer      Siemens kanaal temperatuuropnemer

 

Siemens veldapparatuur regelafsluiters

Siemens is ook zeer sterk in leveren van snelle en nauwkeurige regelafsluiters, type Magnetic. Geschikt voor processen waarbij snelle actie in de regeling van toepassing moet zijn. Het nieuwe assortiment van Siemens heeft de betrouwbaarheid van de oudere versie en het gebruiksvriendelijkheid van montage verbetert. Tevens is de oude Siemens veldapparatuur van Stafea, Landis en Gyr zonder enige aanpassing in de regelkast te vervangen voor nieuwe Siemens veldapparatuur. Siemens veldapparatuur staat bekend als zeer betrouwbaar en regelt zeer stabiel uw proces.

 

Regelafsluiter siemens magnetics      Druk gestuurde regelafsluiter     Regelafsluiter siemens_3

 

Handige links voor het selecteren van veldapparatuur

Siemens heeft handige tools voor het selecteren van veldapparatuur. Ook bieden ze ondersteuning om uit het assortiment gehaalde producten te vervangen voor de nieuwe producten. Erg handig om de juiste veldapparatuur toe te passen in een bestaand of nieuw project. Kenmerken zoals range, type meting, geschiktheid vind men hierin terug.